2022-03-13 11:31:05• hírek • Szatmár.ro

Győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a Szatmárnémeti VSK

A téli szünetet követően szombaton hazai pályán folytatta a román harmadosztály 2021–22-es idényének küzdelmeit a Szatmárnémeti VSK. A bajnokság 16. fordulójában a Nagyváradi Luceafarul volt a csapat ellenfele.

A Csik Tibor által irányított alakulat a győzelem reményében futott ki a pályára, és már az első játékrészben sikerült megszerezni az előnyt.

A találkozó első gólját Cosmin Zamfir szerezte, miután Cadar a 16-os közepére ívelt labdáját fejjel a kapuba bólintotta.

A második félidőben is sikerült tovább növelje előnyét a VSK, előbb Florin Muresan volt eredményes Zsiga Ervin szögletét követően, szintén fejjel, majd Zamfirnak jött össze a duplázás, természetesen ezúttal is egy fejes góllal, egy újabb Zsigától érkező beadás után.

Végeredmény: Szatmárnémeti VSK – Nagyváradi Luceafarul 3–0 (1–0).

Szatmárnémeti VSK: Anca-Trip – Dobrai, Prodan, Muresan, Brata, Vaida, Bura, Ziman, Zamfir, Bonea, Cadar. A padon: Ilyes, Batin, Vadan, Ionescu, Kanalos, Svarczkopf, Zsiga, Baior, Pasca.

Edző: Csik Tibor.

A rájátszást megelőzően két mérkőzés vár még a VSK-ra, jövő hétvégén Félixfürdőn lép pályára a csapat, míg két hét múlva hazai pályán a Nagysomkúti Progresult fogadják hazai pályán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: